Tradisjon og kvalitet er to ord som sier det meste om hva denne blomsterbutikken står for.

Blomster i Byhaven er en av landets aller eldste blomsterforretninger. Den har vært i kontinuerlig drift siden 1878!
I over hundre år har den vært i familien Moum's eie. Men i 2008 kjøpte vi tre ansatte butikken, for å videreføre driften av den flotte tradisjonsrike butikken. Vi er tre meget dyktige blomsterdekoratører med fagbrev holder oss jevnlig oppdatert og deltar på kurs. Vi vet hvilke trender som gjelder, men leverer også tradisjonelt binderi om dette er ønsket.

Faget står i fokus og kvalitet ligger i bunnen uansett hva du velger! Butikken har en meget sentral beliggenhet i Trondheim der den ligger ved inngangen til Byhaven Kjøpesenter. Vi bringer blomster over hele Stor-Trondheim og delvis også i nabokommunene Malvik og Klæbu. Gjennom Interflora's verdensomspennende medlemsnett kan vi besørge levering i det meste av verden! Ønsker du å bestille blomster, kan du velge fra menyen på toppen. Du kommer raskt i gang ved å velge Bestill blomster i menyen, men ta gjerne en titt innom de andre menyvalgene også. Fra de fleste av menyvalgene kan du gå direkte til bestilling.

Skulle du ha spørsmål vedrørende ditt blomsterkjøp, finner du alle opplysninger om hvordan du kommer i kontakt med oss under Kontakt oss.

Velkommen til en hyggelig og sikker blomsterhandel!

Kom gjerne innom å besøk vår butikk, butikken har stort utvalg i avskårne blomster , planter og en stor del gaver og interiør, eller besøk oss på facebook, Blomster i Byhaven.

Vi bestreber oss på god kvalitet og kan gi en 5 dagers garanti på blomstene- men da må alle blomster returneres til butikken ved reklamasjon.